Besturingen

Sengers zonwering goedkoop, goedkope, rolluiken, screens, zonnescherm, knikarmschermen, terrasschermen, service, snelle levertijd, kwaliteit, beste, Oss, Heesch, Geffen, Vinkel, Nuland, Rosmalen, Nistelrode, Den Bosch, s-Hertogenbosch en omgeving

Een breder scala aan kwaliteitsproducten.Besturingen rolluiken zonwering Sengers Oss Heesch

Besturingen rolluiken screens zonneschermen sengers heesch oss berghem geffen nistelrodeSengers Zonwering gaat verder dan alleen de besturing van rolluiken en zonwering. Door nu modules te leveren om ook verlichting en terrasverwarming te besturen en dimmen. De ProLine 2 heeft alles in en om uw huis „in de hand“ te hebben. Elk product is onderworpen aan strenge kwaliteitscontrole en wordt naar de huidige stand der techniek geproduceerd. Daarmee zijn deze producten
uiterst betrouwbaar, duurzaam en hebben ze een goede prijs-kwaliteit verhouding. Dus maximaal comfort in en om uw thuis … en werk.

Routing“ geeft zekerheid.

Het signaal van het Proline 2 systeem zoekt dankzij de geïntegreerde routing functie automatisch de beste weg om zijn doel te bereiken. Als de directe weg wordt onderbroken, dan zoekt het systeem de beste alternatieve weg via andere ontvangers uit het systeem. De interferentie met systemen als DECT, WLAN en PMR is uitgesloten door korte transmissietijden en speciaal gereserveerde frequenties.

Besturing rolluiken zonwering Sengers Oss Heesch

Proline 2 de pientere afstandbediening/besturing.

U heeft de keuze uit zeven zenders in een stijlvol design. Die voor elke soort gebruiker en toepassing de ideale besturing oplossing zijn. De TempoTel 2 bijvoorbeeld heeft 10 kanalen en is uitgerust met een timer waarmee individueel of in groepen bediend kan worden. De handzenders MonoTel 2, LumeroTel 2, VarioTel 2, MultiTel 2 en TempoTel 2 hebben één voordeel gemeen. Dankzij geavanceerde technologie zijn ze makkelijk in gebruik en geven zij terug meldingen van het te bedienen product. De handzenders kunnen ook gemakkelijk voor bestaande rolluiken of zonwering producten worden gebruikt. Ze zijn in de modieuze kleuren wit, zilver en titanium grijs beschikbaar.

Neem bijvoorbeeld de TempoTel2.

Display:
Hier wordt aangegeven welk kanaal gekozen is met de status daarvan. (voorbeeld: de jaloezie in de keuken is gestopt en staat op automatische bediening; om 22:01 zal hij neer gaan).

Joystick en menu knoppen:
Comfortabele bediening van de instellingen in het display.

Modus LED:
Hier wordt per kanaal de modus (automatisch of handmatige besturing) aangegeven. Grote knoppen OP, STOP en NEER: Voor een eenvoudige, intuïtieve bediening.

Statusring:
Visualiseert verzenden en ontvangen van bevestigingen van opdrachten.

Selecteer knop:
Omschakeling van automatische naar handmatige modus (per kanaal of centraal).

Batterijvak:
Standaard batterijen kunnen gemakkelijk uitgewisseld worden.

Radiografische besturingstechniek is, vooral bij renovaties de ideale oplossing. Mede daarom heeft Sengers Zonwering het bi-directionele „ProLine 2“ systeem, waarmee rolluiken en zonwering systemen nog comfortabeler en betrouwbaarder bediend worden dan met conventionele afstand bedieningen.

MultiTec Touch 868. Buiten beschaafd, binnen hightech.

Rolluiken, zonwering en uw andere apparaten kunnen tegenwoordig eenvoudig worden bediend via touch screen en zijn zo ook eenvoudig te automatiseren. De draadloze wandzender MultitecTouch 868 wordt met zijn overzichtelijke display intuïtief bediend. De functies worden ingesteld met het menu met duidelijke teksten en symbolen. Hij is geschikt voor elke situatie in de kleuren wit, zilver en titanium grijs beschikbaar. De MultiTec Touch-868 wordt alleen verbonden met een adapter op de 230 V-voeding en wordt op of in de muur bevestigd.

20 afzonderlijke kanalen, 5 groepen 1 centrale kanaal.
Individuele schakeltijden en vakantieprogramma.
Astro-functie voor elk kanaal.
Automatische zomer / winter omschakeling.
Verlicht display en menu in 14 verschillende talen.
Batterij voor opvang stroomuitval.
Eenvoudig te integreren in bestaande ProLine 2 systemen.

Op deze voordelen kunt U rekenen.besturing

  • Verbetering van uw wooncomfort. De besturing met schakelaar of handzender is zo eenvoudig dat u nooit meer zonder wilt. Met handzenders kunt u ook verlichting en terrasverwarming bedienen en dimmen: met ProLine 2 heeft u alles in en om uw huis „in de hand“.
  • Besparing kostbare tijd – Levenskwaliteit door automatisering. Het lastige handmatig optrekken of zwengelen wordt voor u gedaan door een zeer rustige aandrijving. Zo spaart u kostbare tijd die u beter en ongestoord kunt gebruiken.
  • Energiebesparing – Daar is ook uw portemonnee blij mee. Met behulp van intelligente timers en automaten kunt u de energiekosten voor uw huis effectief verlagen. De warmte blijft in de winter binnenshuis en blijft in de zomer buiten.
  • Bescherming van uw huis en inboedel. Maakt inbrekers het leven moeilijk: een intelligente timer suggereert dat u thuis bent.
  • Veiligheid en bescherming van obstakels en rolluiken. Onze RolTop-aandrijvingen zijn zo slim, dat zij obstakels herkennen en automatisch terugdraaien wanneer uw rolluik weerstand ontmoet.
  • Aanpassing of uitbreiding altijd gemakkelijk mogelijk met slimme technologie. Draadloze oplossingen komen vooral bij renovaties tot hun recht. De installatie kan snel en eenvoudig, zonder sporen na te laten.
  • Uitbreidingsmogelijkheid met Centero Centero van Sengers Zonwering verbindt de voordelen van het draadloze bi-directionele bedieningssysteem ProLine 2 met de comfortabele en intuïtieve bediening van uw apparaten thuis met Smartphone, Tablet en PC. Centero kan in een paar stappen worden ingesteld en bespaart uw tijd en geld. Centero kan probleemloos in bestaande ProLine 2 systemen worden geïntegreerd en is daarom ideaal als uitbreiding.

Onderstaand nog een tweetal folders die U misschien kunnen interesseren. Klik op de afbeelding voor de PDF.

Besturing, Besturingen Sengers Zonwering Heesch, Oss, Berghem, Vinkel, Nistelrode. Besturing, Besturingen Sengers Zonwering Heesch, Oss, Berghem, Vinkel, Nistelrode. Besturing, Besturingen Sengers Zonwering Heesch, Oss, Berghem, Vinkel, Nistelrode.

 

HOME

Gelieve alle velden in te vullen.