Garantie voorwaarden

screens, Sengers, zonwering, goedkoop, goedkope, rolluiken, screens, zonnescherm, knikarmscherm, terrasscherm, service, snelle levertijd, kwaliteit, beste, Oss, Heesch, Geffen, Vinkel, Nuland, Rosmalen, Nistelrode, Den Bosch, s-Hertogenbosch en omgeving

Garantie.

Sengers Zonwering werkt alleen met de beste materialen. Geleverd door betrouwbare leveranciers. Om onze garantie te kunnen waarborgen stellen wij zeer hoge eisen aan onze leveranciers.

Zo is bij ons 5 jaar garantie ook echt 5 jaar volledige service. In die periode komen alle kosten voortvloeiend uit de tekortkomingen van het product voor onze rekening. Dus ook geen voorrijkosten en dergelijken.garantie sengers zonwering Heesch Oss

Ook na de periode van 5 jaar zijn wij er voor U. Dit omdat wij langdurige relaties hebben opgebouwd met onze leveranciers. Dit zorgt er voor dat een rolluik dat nu wordt gemonteerd ook over 10 jaar nog gerepareerd kan worden.

Ook op onze motoren en besturingen is een garantie periode van 5 jaar van toepassing. Dit wil zeggen dat U binnen die periode van 5 jaar bij een eventueel defect aan de motor of besturing een nieuw product krijgt gemonteerd Dit heeft als voordeel dat U nooit langer dan een dag zonder zonwering zit en dat de garantie weer 5 jaar is op dat betreffende product.

Heeft U vragen over ons of wilt U een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op. Op onze contact pagina treft U onze openingstijden en contact gegevens aan.