Gratis inmeten en offerte

gratis, inmeten, Sengers, zonwering, goedkoop, goedkope, rolluiken, screens, zonnescherm, knikarmscherm, terrasscherm, service, snelle levertijd, kwaliteit, beste, Oss, Heesch, Geffen, Vinkel, Nuland, Rosmalen, Nistelrode, Den Bosch, s-Hertogenbosch en omgeving

Gratis!

Het inmeten van buiten zonwering is niet moeilijk. Wij bieden u graag de nodige ondersteuning. Want wat is er belangrijker voor maatwerk dan een perfecte pasvorm? Sengers Zonwering  biedt u professionele ondersteuning. Dit zodat het product goed wordt samengesteld en de aankopen perfect passen:

 InmetenTerrasscherm Diana CarinoAdvies bij u thuis.

Afspraak in overleg.

Professioneel inmeten, u bestelt zonder risico.

Geheel gratis en vrijblijvend, u bent niet verplicht te bestellen.

 Hoe werkt het gratis inmeten?

1. Maak een afspraak

Vraag aan via de site (formulier onder aan deze pagina) of telefonisch op nummer 0412-451743. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag kunt U bij ons terecht van 9:00 uur tot 12:00 uur. Buiten deze openingstijden kunt ook bij ons langskomen maar maak dan wel even een afspraakje.

Voor opmeten gelden andere openingstijden deze gaan uitsluitend op afspraak. De afspraak wordt gemaakt in overleg met u. U hoeft niet de gehele dag thuis te zijn.

2. Wat mag u van het bezoek van de adviseur verwachten?

Tijdens ons bezoek krijgt u een duidelijk en eerlijk advies over onze producten en de mogelijkheden voor uw situatie.Gratis inmeten en offerte Oss en heesch

De adviseur neemt kleurstalen mee zodat alle mogelijkheden kunnen worden bekeken en u een goed beeld krijgt van de hoge kwaliteit van de materialen.

U raakt bekend met de kwaliteit, de functionaliteit en het comfort van het door u gekozen product en kunt uitgebreid vragen stellen.

De adviseur zal gratis inmeten,  om zo tot een prijsindicatie te komen.

3. Het resultaat aan het einde van het bezoek:

U weet welk product het best past bij uw wensen en situatie.

Onze adviseur beschikt over de correcte maten en zal u een prijs en levertijd kunnen afgeven.

U bent geïnformeerd over alle mogelijkheden van het product,  garantie, service en de wijze waarop Sengers Zonwering uw opdrachten verwerkt en levert.

HOME

Gelieve alle velden in te vullen.