Terrasscherm Jessica

Jessica, Sengers, zonwering, goedkoop, goedkope, rolluiken, screens, zonnescherm, knikarmscherm, terrasscherm, service, snelle, levertijd, kwaliteit, beste, Oss, Heesch, Geffen, Vinkel, Nuland, Rosmalen, Nistelrode, Den Bosch, s-‘s-Hertogenbosch, omgeving

Jessica
Jessica

Het terrasscherm Jessica is het nieuwe twee-buis terrasscherm van Sengers Zonwering. Dank zij haar mooie afgeronde vormen is dit helemaal van deze tijd.

Het unieke oploop systeem met wieltjes zorgt ervoor dat het scherm altijd perfect sluit, vanuit welke stand dan ook.

De grote doekcollectie biedt u een uitgebreid kleurenpalet voor uw terrasscherm. Deze uitzonderlijk grote keuze in zonweringsdoek maakt het mogelijk een persoonlijk tintje aan uw zonwering te geven. De grote collectie zonweringsdoek beschermt u tegen de zon en houdt tenminste 90% van de UV-straling tegen.

Terrasscherm/knikarmschermDe knik-armen

De knik-armen van dit type terrasscherm zijn zeer stabiel en sterk. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium profiel en voorzien van 2 kabels en sterke veren. Alle bouten, moeren en assen zijn van roestvast staal. En de vorken zijn van smeedwerk. De knikarmen hebben een uitval van 150, 200, 250, 300 cm!

De maximale afmeting van de Jessica is 550 cm breed x 250 cm uitval of 500 cm breed x 300 cm uitval. Is ook standaard leverbaar in technisch zilver en RAL 9001 (crèmewit).

Net als al onze andere zonwering producten komt ook de Jessica uit eigen fabriek. 5 jaar volledige garantie en gratis montage.

Komt U gerust eens langs om de materialen te bekijken die wij gebruiken voor de Jessica. In de showroom is een model aanwezig. Dit zodat U het scherm ook echt kunt zien hangen. Zo kunt U zich een beter beeld vormen van het terrasscherm.Terrasscherm/Knikarmscherm Jessica

Heeft U vragen over ons of wilt U een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op.

Op onze contact pagina treft U onze openingstijden en contact gegevens aan.

TERUG