Screens voor Autobedrijf van Dongen

Kwaliteit screen Autobedrijf van Dongen Saab specialist Zeeland

Screen zonwering (in een goede kwaliteit natuurlijk) vormen een uiterst ideale vorm van buiten zonwering. Door gebruik te maken van glasvezeldoek wordt de zonne-energie gefilterd. Dit terwijl het zicht naar buiten gewoon blijft. Door de verticale montage blijft er bovendien een vrije doorloop mogelijk. Screens zonwering zijn echt kenmerkend voor de tijd waarin we leven. Dit door de combinatie van vorm en functie. Perfect dus voor zowel thuis als op de werkplek!

Wij van Sengers Zonwering maken al onze screens zelf. Dit om de kwaliteit te kunnen garanderen. Zo gebruiken wij in plaats van smalle geleiders altijd extra brede geleiders. Graag nodig ik U uit om eens langs te komen op onze fabriek om zelf te ondervinden welke materialen door ons worden gebruikt. U kunt onze materialen vergelijken met materialen die ander zonwering bedrijven gebruiken. Zo kunt U een goed  onderscheid maken tussen de grote verschillen in kwaliteit.

Op al onze zonwering producten zit een garantie periode van 5 jaar. Dat betekend 5 jaar geen kosten op eventuele problemen met Uw screen.

De aluminium behuizing van het screen komt standaard in blank geanodiseerde uitvoering. Uiteraard is zonder meerprijs een gelakte afwerking in wit of gebroken wit (ral 9001) mogelijk.

Kwaliteit Screens Autobedrijf van Dongen Saab specialist ZeelandBelangrijkste voordelen:

Tot 80% zonwerend.

Het zicht naar buiten blijft.

Eigen fabricage.

Snelle levertijden.

5 jaar garantie.

 

Heeft U vragen over ons of wilt U een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op. Op onze contact pagina treft U onze openingstijden en contact gegevens aan.