Leveranciers

Leveranciers Sengers zonwering goedkoop, goedkope, rolluiken, screens, zonnescherm, knikarmschermen, terrasschermen, service, snelle levertijd, kwaliteit, beste, Oss, Heesch, Geffen, Vinkel, Nuland, Rosmalen, Nistelrode, Den Bosch, s-Hertogenbosch en omgeving

Leveranciers:

Sengers Zonwering werkt alleen met de beste materialen. Geleverd door betrouwbare leveranciers. Om onze garantie te kunnen waarborgen stellen wij zeer hoge eisen aan onze leveranciers.

Zo is bij ons 5 jaar garantie ook echt 5 jaar echte garantie. In die periode komen alle kosten voortvloeiend uit de tekortkomingen van het product voor onze rekening. Dus ook geen voorrijkosten en dergelijken.

Ook na de garantie periode van 5 jaar zijn wij er voor U. Dit omdat wij langdurige relaties hebben opgebouwd met onze leveranciers. Dit zorgt er voor dat een rolluik dat nu wordt gemonteerd ook over 10 jaar nog gerepareerd kan worden.

Ook op onze motoren en besturingen is een garantie periode van 5 jaar van toepassing. Dit wil zeggen dat U binnen de garantie periode van 5 jaar bij een defect aan de motor of besturing een nieuw product krijgt gemonteerd Dit heeft als voordeel dat U nooit langer dan een dag zonder zonwering zit en dat de garantie weer 5 jaar is op dat betreffende product.

Kijk ook bij onze leveranciers

Om de garantie te geven die wij voor ogen hebben werken wij uitsluitend met de beste materialen die voor handen zijn. Onze huis leveranciers hebben wij hieronder geplaatst zodat U ook eens op hun website kunt kijken. Klik op de afbeelding voor de website.

Leveranciers

Leverancier van rolluik en zonwering onderdelen.

leverancier

Leverancier van de motoren en besturingen

Leverancier

Leverancier van screen en zonwering doeken.

leverancier

Leverancier markiezen.

 

 

 

 

 

 

 

Heeft U vragen of opmerkingen over ons of wilt U een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op. Op onze contact pagina treft U onze openingstijden en contact gegevens aan.