Terrasscherm Melissa

Melissa, goedkoop,Terrasscherm, zonnescherm, Melissa Sengers zonwering, goedkope, rolluiken, screens, knikarmscherm, terrasscherm, service, snelle levertijd, kwaliteit, beste, Oss, Heesch, Geffen, Vinkel, Nuland, Rosmalen, Nistelrode, Den Bosch, s-‘s-Hertogenbosch en omgeving

Terrasscherm Melissa

Terrasscherm Melissa

De Melissa is een terrasscherm dat door zijn compacte vorm (slechts 12,2 cm hoog) en unieke stelmogelijkheden in bijna iedere situatie te plaatsen is.

Uitvoering:

De Melissa is leverbaar in de kleuren Ral 9001 en Technisch zilver.

De speciale montagesteunen maken zowel muur- als plafondbevestiging mogelijk. Denk bijv. aan montage onder balkons.

De grote doekcollectie biedt u een uitgebreid kleurenpalet voor uw terrasscherm.

Deze uitzonderlijk grote keuze in zonweringsdoek maakt het mogelijk een persoonlijk tintje aan uw zonwering te geven. De grote collectie zonweringsdoek beschermt u tegen de zon en houdt tenminste 90% van de UV-straling tegen.

Knikarmscherm Melissa

De maximale breedte van de dit scherm is 550 cm bij een uitval van 300 cm en 600 cm bij een uitval van 250 cm.

Dit terrasscherm is uit te voeren in zowel elektrische als ook handbediening. Voor de aandrijving van dit terrasscherm gebruiken wij Elero motoren. Deze kunnen naar wens worden voorzien van ingebouwde ontvanger en zon, wind en regen automaat.

 

 

De knikarmen

De knik-armen van het type terrasscherm Melissa zijn zeer stabiel en sterk. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium profiel en voorzien van 2 kabels en sterke veren. Alle bouten, moeren en assen zijn van roestvast staal en de vorken zijn van smeedwerk. De knikarmen hebben een uitval van 150, 200, 250, 300 cm!

Melissa

Heeft U vragen over ons of wilt U een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op. Op onze contact pagina treft U onze openingstijden en contact gegevens aan.

TERUG