Project in Nistelrode

project Oss Uden Nistelrode Geffen Berghem Loosbroek Heesch Schaijk referenties reviews review goedkope levertijd voorrijdkosten goedkoop rolluiken screens zonwering zonnescherm knikarmscherm reparatie motor oss heesch geffen uden den bosch

Project Nistelrode:

Het project Nistelrode was er een met nul marge in de ruimte benodigd voor het monteren van de gewenste zonwering. Er was precies genoeg ruimte voor zowel de rolluik combinatie alsmede ook het knikarmscherm type Mitchell.

Alles klopte precies. Alle ruimte die er was is benut. De klant waren zeer tevreden. Een lang gekoesterde droom is voor hun uitgekomen.

Denkt U ook dat het zogenaamd niet mogelijk is om zonwering c.q rolluiken te plaatsen. Bel of mail ons. Wij hebben altijd een passende oplossing.

Knik-armscherm Mitchell Nistelrode

Te Nistelrode Knikarmscherm met daaronder een drieluik combinatie volledig geautomatiseerd

Nistelrode knikarmscherm Mitchell

Te Nistelrode Knikarmscherm met daaronder een drieluik combinatie volledig geautomatiseerd

Knikarmscherm Mitchell

Te Nistelrode Knikarmscherm met daaronder een drieluik combinatie volledig geautomatiseerd

Alle door ons gemonteerde rolluiken komen uit onze eigen fabriek. Daarmee kunnen wij garanderen dat er alleen de beste materialen in de rolluiken worden verwerkt. Dit heeft betrekking op zowel het aluminium materiaal als het lager en elektra materiaal. Wij nodigen daarom ook een ieder uit om onze fabriek te bezoeken en te ondervinden wat voor een verschillende materialen zijn en welke materialen wij gebruiken.

Op al onze producten zit 5 jaar garantie. De garantie geld voor zowel het aluminium materiaal als ook op het elektromateriaal en de montage. Ook rekenen wij geen voorrijkosten NOOIT.

Al met al, gaat U voor kwaliteit in zowel product alsmede ook service dan moet U bij Sengers Zonwering zijn.

Ga voor een gratis en vrijblijvende afspraak naar deze pagina.

Met vriendelijke groet, Sengers Zonwering.