Rolluiken aanbrengen na inbraak poging.

Situatie:rolluiken snelle levertijd oss beveiliging tegen inbraak

Je komt thuis en merkt dat er ongenodigde gasten op je terrein zijn geweest en die hebben geprobeerd je huis even van binnen te bekijken. Het gebeurt vaker dan je denkt. Zo ook een klant van ons uit Oss. Deze klant is al op leeftijd en enorm geschrokken door het hele voorval. Al snel daarna besluit zij rolluiken te willen laten monteren. Maar dat moet dan wel snel geregeld kunnen worden.

Sengers Zonwering:

Ze pakken de telefoon en bellen Sengers Zonwering. Dit is op vrijdag, gelijk s’middags zijn wij op gaan meten en hebben offerte uitgebracht. De offerte werd akkoord bevonden door de klant en wij van Sengers Zonwering hebben gelijk alles in werking gezet.

Montage rolluiken:rolluiken snelle levertijd oss beveiliging tegen inbraak

Maandag daarop volgend waren wij al ter plaatsen om de gevraagde rolluiken te monteren. Over snelle levertijd gesproken!! Na montage van de rolluiken was de klant zeer tevreden over onze werkzaamheden en producten.

Zo ziet U. Wij van Sengers Zonwering kunnen snel leveren tegen een zeer concurrerende prijs. Het hele jaar door. Dit is mogelijk omdat alles uit eigen fabricage komt. Kijk gerust eens verder op www.sengerszonwering.nl om zo meer te weten komen van onze producten en werkwijze.

Met vriendelijke groet,

Sengers Zonwering.

HOME

rolluiken snelle levertijd oss beveiliging tegen inbraak rolluiken snelle levertijd oss beveiliging tegen inbraak