Rolluiken 3de verdieping Heesch

Rolluiken monteren met verreiker.Elzensedreef Heesch Sengers Zonwering en rolluiken verreiker

Vandaag een mooi klusje mogen maken is Heesch. 2 rolluiken op de 3de verdieping. In plaats van een bouwsteiger te gebruiken om op die hoogte te komen hebben we dit keer voor een verreiker van Rudi Daandels te gekozen. Dit was een goede keuze. De rolluiken waren binnen 1.5 uur gemonteerd. Terwijl we anders zeker een uur bezig waren geweest met het opbouwen van de steiger. Dus een enorme tijdsbesparing. Ook het monteren zelf is veiliger met een verreiker. Al met al een geslaagde ochtend.

Tevreden klant.

Door de tijdsbesparing is de klant ook goedkoper uit. Immers tijd is ook geld. Na het monteren van de rolluiken was de klant zeer tevreden over de verrichte arbeid. Hij denkt er zelfs over om meerElzensedreef Heesch Sengers Zonwering en rolluiken verreiker rolluiken te laten monteren.

Denkt U er ook aan om rolluiken te laten monteren maar twijfelt U of het wel mogelijk is. Twijfel dan niet langer en bel ons. Wij komen geheel vrijblijvend langs om te meten en de situatie te bekijken. U krijgt ter plaatse een offerte van ons. die een jaar geldig blijft.

Ga naar onze contact pagina voor meer informatie.

Elzensedreef Heesch Sengers Zonwering en rolluiken verreiker Elzensedreef Heesch Sengers Zonwering en rolluiken verreiker

HOME