Terrasscherm Diana

Terrasscherm, Diana, Sengers, zonwering, goedkoop, goedkope, rolluiken, screens, zonnescherm, knikarmscherm, service, snelle levertijd, kwaliteit, beste, Oss, Heesch, Geffen, Vinkel, Nuland, Rosmalen, Nistelrode, Den Bosch, ‘s-Hertogenbosch, omgeving.

Terrasscherm Diana

Terrasscherm Diana CarinoOns terrasscherm Diana is de topper onder de terrasschermen. Dit extra stevige 3 buis systeem kan uitgevoerd worden tot een uitval 350cm en een breedte van maximaal 15m. Ook is de doekschaal als ondersteuning voor de doek rol optioneel tot 550 cm. Bij deze topper vanaf deze afmeting is de doekschaal standaard. Verder kan het scherm met spotjes aan de onderzijde worden uitgevoerd.

Het unieke oploop systeem met oploop steunen zorgt ervoor dat het scherm altijd perfect sluit. Vanuit welke stand dan ook.

De grote doekcollectie biedt u een uitgebreid kleurenpalet voor uw terrasscherm. Deze uitzonderlijk grote keuze in zonweringsdoek maakt het mogelijk een persoonlijk tintje aan uw zonwering te geven.

De grote collectie zonweringsdoek beschermt u tegen de zon en houdt tenminste 90% van de UV-straling tegen.

De knik-armen van het type terrasscherm Diana zijn zeer stabiel en sterk. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium profiel en voorzien van 2 kabels en sterke veren. Alle bouten, moeren en assen zijn van roestvast staal en de vorken zijn van smeedwerk. De knikarmen hebben een uitval van 150, 200, 250, 300 en maar liefst 350 cm!Terrasscherm Diana Carino

Bediening.

Bediening is altijd middels een elektromotor. Eventuele opties daarbij zijn: afstandbediening, zon en windmeter en de optie voor een regen sensor is ook nog aanwezig.

Al met al een topper.

Net als al onze andere zonwering producten komt ook de Diana uit eigen fabriek. 5 jaar volledige garantie en gratis montage.

Komt U gerust eens langs om de materialen te bekijken die wij gebruiken voor de Diana.

Tevens is er en show model aanwezig zodat U het scherm ook echt kunt zien hangen. Zo kunt U zich een beter beeld vormen van het terrasscherm. Terrasscherm Diana Carino

Heeft U vragen over ons of wilt U een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op. Op onze contact pagina treft U onze openingstijden en contact gegevens aan.

TERUG