Terrasscherm Mitchell

Terrasscherm, Mitchel, Sengers, zonwering, goedkoop, goedkope, rolluiken, screens, zonnescherm, knikarmscherm, terrasscherm, service, snelle levertijd, kwaliteit, beste, Oss, Heesch, Geffen, Vinkel, Nuland, Rosmalen, Nistelrode, Den Bosch, s-Hertogenbosch en omgeving

Terrasscherm Mitchell.
Oliva2

Het type terrasscherm Mitchell is een nieuw type zonnescherm. Door zijn unieke stelmogelijkheden is de Mitchell bijna in iedere situatie te plaatsen. Dit unieke scherm, met z’n speelse en moderne vormgeving heeft speciale montage-steunen. Deze zij toepasbaar voor zowel muur- als plafondbevestiging. Denk bv. aan montage onder balkons. Deze montagesteunen zijn er in verschillende breedtes. Bovendien zijn de montagesteunen voorzien van een inhaaksysteem. Deze maken de montage van het scherm makkelijker. De maximale breedte van het scherm is 650 cm.

De knikarmen

De knik-armen van het type terrasscherm Mitchell zijn zeer stabiel en sterk. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium profiel en voorzien van 2 kabels en sterke veren. Alle bouten, moeren en assen zijn van roestvast staal en de vorken zijn van smeedwerk. De knikarmen hebben een uitval van 150, 200, 250, 300 of zelfs 350 cm!

cropped-Smeedwerk.gif

De uitvoering

U kunt kiezen uit geanodiseerd (zilverkleur), gemoffeld in wit RAL 9010 of crèmewit RAL 9001 of antraciet RAL 7016 in structuurlak.

De techniek

De armen zijn bevestigd aan twee robuuste aluminium steunen. Deze worden op de gevel of aan het plafond worden gemonteerd. Door de unieke constructie van het scherm is het mogelijk het scherm in vele standen in te stellen. Met als voordeel dat uw terras en/of raampartij altijd van schaduw kan worden voorzien. De in te stellen hoek is bij muurmontage 0-70 graden en bij plafondmontage 20-90 graden.

 

De vormgeving

Door zijn compacte en mooi afgeronde vormgeving is dit cassettescherm gedurfd maar tijdloos. Door de sierlijke en nauwkeurig afgewerkte cassette zorgt dit scherm voor een verfraaiing van uw gevel.

De bediening
De Mitchel is bestemd voor een elektrische bediening. Maar is naar wens ook met een handmatige bediening uitvoerbaar.

Sengers Rolluiken Mitchell

Heeft U vragen over ons of wilt U een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op. Op onze contact pagina treft U onze openingstijden en contact gegevens aan.

TERUG