Rolluiken eerste prioriteit bij verhuizing.

Gewent aan rolluiken.

Sengers Zonwering Heesch Oss Rosmalen. Tevreden klantenDat rolluiken een “must have”┬ázijn om te bezitten bewees een klant ons deze week nogmaals. Deze mensen gaan verhuizen en de nieuwe woning heeft nog geen rolluiken. Gezien het feit dat hun slaapkamer in het nieuwe huis 2 grote raam partijen heeft was de keuze snel gemaakt. Er moesten rolluiken komen.Omdat ze in het verleden al rolluiken hadden van Sengers Zonwering (en daar altijd tevreden over zijn geweest) aan hun oude woning was de keuze snel Sengers Zonwering Heesch Oss Rosmalen. Tevreden klantengemaakt.

Altijd tevreden geweest.

In al de jaren dat zij rolluiken van Sengers Zonwering aan hun woning hadden gehad was er een enkele keer (vanwege slijtage) een storing aan een van de rolluiken. Deze storingen werden naar alle tevredenheid door Sengers Zonwering verholpen. Dit deed hun besluiten om daarom nu weer voor Sengers Zonwering te kiezen.

Inmiddels zijn de rolluiken al gemonteerd. En kan de klant weer Sengers Zonwering Heesch Oss Rosmalen. Tevreden klantengenieten van de rolluiken die hij zo graag wilde.

Eens een Sengers Zonwering klant altijd een Sengers Zonwering klant. Het bewijs is er, al jaren !!!

Al bijna a 50 jaar.

Al bijna 50 jaar is Sengers Zonwering een begrip in Heesch en omstreken. En dat blijven we ook. Wij zijn nog steeds service en klant gericht en nemen geen genoegen met on- tevreden klanten. Voor grote klanten maar ook voor kleinere klanten. Nog steeds streven wij er na om eventuele storingen binnen de 24 uur op te lossen. Dit lukt ons nog steeds.

CONTACT