Zonnescherm / Terrasscherm

Zonnescherm terrasscherm Sengers zonwering goedkoop, goedkope, rolluiken, screens, zonnescherm, knikarmschermen, terrasschermen, service, snelle levertijd, kwaliteit, beste, Oss, Heesch, Geffen, Vinkel, Nuland, Rosmalen, Nistelrode, Den Bosch, s-Hertogenbosch en omgeving

Zonnescherm of Terrasscherm.

Een Zonnescherm of terrasscherm is bij uitstek geschikt voor toepassing boven een terras. De sterke constructie maakt het mogelijk om grotere terrassen van schaduw te voorzien, terwijl de knikarmen zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid op het terras.

een zonnescherm of terrasscherm is in vele vormen, kleuren en prijscategorieën verkrijgbaar. Er zijn “open” systemen waarbij het doek niet is beschermd, half “open” systemen waar alleen het doek aan de bovenkant is beschermd en gesloten cassette systemen waarbij het doek in gesloten toestand in zijn geheel door een cassette is beschermd. Sengers Zonwering heeft altijd een passende oplossing voor U. Ook de terrasschermen komen uit eigen fabriek.

Om uw terrasscherm een persoonlijk tintje te geven en perfect af te stemmen op uw omgeving kunt u een keuze maken uit het enorme aanbod van zonweringsdoek. Vanzelfsprekend is ook dit zonweringsdoek van een uitstekende kwaliteit. Behalve zonwerend is het materiaal vuil- en waterafstotend. Daarnaast beschermt het doek u tegen UV-straling en houdt het doek, afhankelijk van de doekkeuze, tot meer dan 90% van de zonnewarmte tegen.

Net als al onze andere zonwering producten komen ook onze zonneschermen en tarrasschermen uit eigen fabriek. 5 jaar volledige garantie en gratis montage.

Kom eens bij ons kijken,

Komt U gerust eens langs om de materialen te bekijken die wij gebruiken voor onze terrasschermen. Tevens zijn er diverse show model aanwezig zodat U de terrasschermen ook echt kunt zien hangen. Zo kunt U zich een beter beeld vormen van het terrasscherm.

Sengers Zonwering heeft de volgende 2 en 3-buis systemen in haar assortiment:

Heeft U vragen over ons of wilt U een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op. Op onze contact pagina treft U onze openingstijden en contact gegevens aan.

Terrasscherm Jessica Pica

Type Jessica

Terrasscherm Melissa Linea

Type Melissa

Zonnescherm Terrasscherm 50/80

Type 50/80 en 65/110

Terrasscherm Diana Carino

Type Diana

Trresscherm Emiliya Senza

Type Emiliya

Terrasscherm Mitchell Oliva

Type Mitchell