Over ons

Sengers zonwering goedkoop, goedkope, rolluiken, screens, zonnescherm, knikarmschermen, terrasschermen, service, snelle levertijd, kwaliteit, beste, Oss, Heesch, Geffen, Vinkel, Nuland, Rosmalen, Nistelrode, Den Bosch, s-Hertogenbosch en omgeving

Sengers Zonwering en Rolluiken

Sengers Zonwering (rolluiken, screens en zonneschermen) is al meer dan 45 jaar actief in het vervaardigen, onderhouden en installeren van zonweringen en rolluiken. Door de loop der jaren heen heeft Sengers Zonwering bewezen een kwalitatief hoogstaand product te leveren en een uitstekende service te verlenen.

Sengers Rolluiken

De staf wordt gevormd door 3 allround zonwering monteurs. Deze zijn alle gespecialiseerd in het fabriceren, monteren, repareren en onderhouden van zonwering. Ook hebben zij een uitgebreide kennis van de techniek achter de diverse zonweringen.

Sengers Zonwering heeft een No-nonsense strategie. Dat wil zeggen dat Sengers Zonwering een juist en oprecht advies geeft aangaande de gewenste zonwering voor zijn cliënteel. Vanwege die opstelling geven wij ook een garantie van 5 jaar zonder beperkingen. Deze garantie houd in dat alle werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden om de eventueel ontstane mankementen aan uw rolluik of zonwering te herstellen. Zonder kosten voor U.

Dit alles gezegd willen wij U gaarne uitnodigen eens rond te kijken op onze site om er zo achter te komen over het hoe en wat van Sengers Zonwering.

De doelstellingen van Sengers Zonwering zijn:

De verhouding prijs kwaliteit in balans houden.

Een levertijd garanderen van max. 3 weken. ( meestal sneller )

Eventuele storingen zo snel mogelijk d.w.z. binnen 2 werkdagen verhelpen.

Het onder strenge kwaliteitsnormen vervaardigen van de diverse zonwering.

Het na komen van de garantie belofte. 5 jaar zonder beperkingen.

Heeft U vragen over ons of wilt U een vrijblijvende offerte (dus ook gratis inmeten) neem dan contact met ons op. Op onze contact pagina treft U onze openingstijden en contact gegevens aan.